dag2 oude bok lust ook wel een oude geit
Door: pietbruijs
Blijf op de hoogte en volg Piet
01 Juni 2012 | Polen, Warschau
Om 9.00 vertrokken richting Poolse grens, die ik om 12.15 probleemloos gepasseerd ben, zonder controle, (saai) even nog wat geld wisselen, dan weer het gas erop. Ik rijd in Polen, maar heb de indruk dat ik Duitsland rij, mooie weg, schoon landschap, mooie auto`s, met een Pl op de achterkant alleen daaraan kan je zien dat je in Polen rijd. Om 15.00 aankomst in Wroclaw. Grote moderne stad, in het centrum staan veel hotels maar ik moet mijn motor buiten laten staan, dat is dus niks, verder zoeken. Uiteindelijk hotel Campanile gevonden, gloednieuw , ik ben de 4 e gast, en de volgende dag (1 juni) zou het geopend worden. Ik krijg korting, gratis parkeren, en een borrel. Daarna de stad in, gezellig terrassen, mooie gebouwen. En…de mobile natuur is ook het aankijken waard, weinig waggelende obesitas typetjes, maar meesten waren elegant bekleden dames, jammer, maar het weer was ook niet naar. s`Avonds de stad weer in, uiteindelijk in een ouderwets danslokaal terecht gekomen alwaar vitale 65 plussers aan het dansen waren, fanatiek, want ieder dans kon de laatste zijn. Met veel passie, nog meer vel, maar vooral een overschot aan rimpels. Het leek meer op een ouderwetse hofmakerij: aanstellerige dames met uitslovende heren, leuk om aan te zien deze verlaten paringsdans voor opa`s en oma`s. Wat hiervan uiteindelijk de bedoeling was, ik zou het niet weten, want ik denk dat de meeste na deze “work out” maar een ding wilde, en dat was pitten. Wat ik ook ga doen. Trusten.
02 Juni 2012 - 12:25
Arjan:
Heb je zelf ook nog even de beentjes van de vloer gehad -
04 Juni 2012 - 13:38
Yvonne Lanooij:
Ga je Eddy nog opzoeken in Polen? -
05 Juni 2012 - 16:04
Karen:
Tsja, das dan n tegenvaller, maar hopen dat snel de zon gaat schijnen. Zodat de dames wat beter erbij lopen. -
05 Juni 2012 - 16:04
Karen: