Dag 5 hoog polige dames
Door: pietbruijs
Blijf op de hoogte en volg Piet
05 Juni 2012 | Polen, Warschau
In Gdansk een hotel opzoeken waar de motor afgesloten of in de garage kan staan dat viel niet mee. Ik kom uiteindelijk terecht in een hostel, daar kon ik de motor wel afgesloten wegzetten. De kamer was op de bovenste verdieping en kleiner dan mijn badkamer er stond een eenpersoonsbed in en een stoel, douche en toiletteren kon in de gang. De prijs was er ook naar: 30 zloty’s ( 7,50 hele euries!!!) Daarna de stad in, Gezellig, leuke terrassen en veel eettentjes, er hing een gemoedelijke sfeer. Na nog wat gegeten te hebben heb ik nog een beetje rondgewandeld en had het eigenlijk wel gezien. Kom ik voorbij een tentje alwaar een paar zeer wel bevallige dames een sigaretje buiten staan te roken, ik naar binnen. Dat viel niet tegen moet ik eerlijk bekennen, want daar liepen er nog een stuk of 20 van die langbenige exemplaren rond, ter informatie: maatje 36 t/m 40 voor de kenners c.q liefhebbers. Maar als ik naar de schoenen, zoals als de meesten van die dames aan hadden kijk , en ik zou die ook aan doen, dan zou mijn kruishoogte ook 15 cm hoger zijn, al denk ik niet dat ze die schoenen in mijn maat hebben. In de zaak zitten verspreid een stuk of 15 mannen waaronder een clubje chinezen, Japanners , kunnen ook Vietnamesen geweest zijn, ik weet het niet, in ieder geval: ze hadden pleetogen. Die mannen hadden het prima naar hun zin, en keken hun spleetogen uit, want die zijn van huis uit zulk een grote overvloed aan dergelijke rondborstigheid niet gewend natuurlijk. Het was heel leuk om dit allemaal aan te zien. En de dames hadden het ook naar hun zin al die aandacht, want die wilde natuurlijk al liggend omzet draaien. Bij mij kwam ook zo`n hoogpolige juf zitten, en ze vroeg om champagne, dan vraag je direct natuurlijk als Hollander : Wat kost dat? 20 euro. Nadat ik een hartaanval simuleerde droop ze af, ik denk dat ze niet kon reanimeren. Ineens paniek in de tent, te weinig dames! Komen er een stuk of 20 gasten binnen in de leeftijd van 25-30 jaar. Blijken Nederlandse studenten te zijn en die gaan zitten. De dames die niks om handen hebben gaan er bij zitten en beginnen de onderhandelingen over Champagne en zo, dat noemen ze koppelverkoop geloof ik. Verder gebeurt niks, na een uurtje of zo worden de gesprekken korter en de gezichten van de dames langer. De studenten drinken hun bier op, en gaan weg. Net als ik, ik heb, en houd het ook hier voor gezien, Ik heb een leuke avond gehad. ik ga pitten. trusten
05 Juni 2012 - 20:31
Paul:
Kijk, van zulke verhalen worden we vrolijker van!!
Piet geniet. -
06 Juni 2012 - 05:44
Marco Hopmans:
Die dames zijn gewoon vinologen Piet.Je moet niet gelijk overal iets achter gaan zoeken hé.Houdt em op 2 wielen en de groeten.