Dag 6 potige duitser
Door: pietbruijs
Blijf op de hoogte en volg Piet
05 Juni 2012 | Polen, Warschau
Bikkel op een been.
Na een wel heel karig ontbijt, hoe kan het anders, om 10.00 vertrokken. Onderweg weinig meegemaakt gewoon lekker door gereden over meestal B wegen mooie dorpjes, mooie natuur, verkeer super, alles goed. Ik heb nog nooit in een land zo gemakkelijk rond gereden, iedereen heeft de tijd, en iedereen geeft je de ruimte. Ik kom in Auguslow binnen gereden zie ik voor een hotel een afgeragde bwm gs 650 staan, een duitser!!, gestopt naar binnen, ze hadden een kamer voor mij, motor weg gezet, spullen naar de kamer gebracht, waar zit die duitser? Blijkt een zekere Andre uit Bremen te zijn op zich zelf niks bijzonders, maar hij heeft maar een been!!!! Ik heb met hem een borrel gedronken en we zijn gaan eten. Tijdens het eten vertelde hij dat hij dat been 17 jaar geleden verloren had bij een motor ongeluk hij was toen 25 jaar oud. Een jaar na dat ongeluk was hij weer motor gaan rijden, niet races zoals eerst, maar off the road. Dat deed hij nog steeds, nu ook, twee weken lang off the road door Polen, sliep in een tent, en om de 3 a 4 dagen in een hotel, om zich te wassen, net zoals deze keer. Hij deed er niet moeilijk over, dat been kosten net zoveel als zijn motor. Verder heb ik met Andre een hele leuke avond gehad met veel borrels, steeds 2 want op een been kan je niet leven. Alleen Andre, die wel, vraag het hem maar.
05 Juni 2012 - 20:39
Paul:
Zo zo, met een been motor rijden da's knap.
En jij maar zorgen maken om je duim! ha ha.