Op het gemak jakkeren
Door: pietbruijs
Blijf op de hoogte en volg Piet
11 April 2011 | Roemenië, Cluj-Napoca
Het viel gisteren niet mee op die autobahn Duitsland,Oostenrijk,en als laatste Hongarye.
Vandaag na 300 km super snelweg te hebben gebrommert de grens van Roemenie gepasseerd daarna kreeg ik nog 140 km secondere weg.
Na de grens was het wel ineens anders
ik rook in het begin stront maar het werd al gauw beter wat ik kwam door een industriegebied rook anders wat een armoede
maar het werd na 50 km het beter. redelijk mooie dorpjes waarvan de huisjes die vlak tegen de weg lagen,
Vrachtwagens vooral veel vrachtwagens,gelukkig anders had de politie goede zaken gedaan denk ik, want de max snelheid was 80 km.
ik ben ook nog door een bergachtig gebied gekomen en dat was erg mooi en lekker motorrijden,heel veel wind maar dat mocht de pret niet drukken.
Heel de dag is het zonnig geweest en de temperatuur was 8 graatjes erg goed te doen dus.totaal 454 km gereden
in zit nu in CLUJ NAPOCA een redelijke grote stad,mijn motor staat
veilig bij de ingang van het hotel.
ik ga nu wat te eten zoeken maar dat zal wel lukken denk ik.
Tot de volgende keer
bromgroet Piet
11 April 2011 - 19:17
Toine:
Dat CLUJ NAPOCA ziet er aardig uit als ik zo de foto's op Google bekijk. Pak maar een lekker pilske, je hebt het verdiend!
11 April 2011 - 19:55
Anky:
Ha die Piet,
Leuk om je een beetje te volgen op je reis naar Nepal.
Da's me mijn hele leven nog nooit gelukt, om jou een bietje te kunnen volgen, lache !
Veel plezier Piet !! Ik hoop dat je mooie avonturen beleefd.
Groetjes Anky -
11 April 2011 - 20:12
Rob En Trudy:
Piet, Leuk om van je belevenissen te lezen. Geniet van je reis en we blijven je volgen. Groeten uit Nederland. -
11 April 2011 - 21:07
Marco Hopmans:
Hoi Piet,
Fijn om te horen dat het goed gaat.Je schiet al lekker op. Houd em op twee wielen,we volgen je. -
12 April 2011 - 07:52
Jac.:
Piet het schiet op, voor je het weet ben je weer terug; dus doe hetwat rustiger aan ! -
12 April 2011 - 14:17
Theo:
Pitje, je schiet al lekker op. Leuk te volgen. Respect!