dag 30 8 mei Bijbeunen - Reisverslag uit Multān, Pakistan van Piet Bruijs - WaarBenJij.nu dag 30 8 mei Bijbeunen - Reisverslag uit Multān, Pakistan van Piet Bruijs - WaarBenJij.nu

dag 30 8 mei Bijbeunen

Door: pietbruijs

Blijf op de hoogte en volg Piet

09 Mei 2011 | Pakistan, Multān

Dag 30 zondag 7 mei
Succur
Op de Pakistaanse tv.
Vandaag na de vermoeienissen van gisteren heb ik lekker een rustdag genomen. Ik zit in een aan de buitenkant mooi hotel: Inter Pan Inn, beneden ziet het er best aardig uit alleen je moet niet in de kamers komen, dat is een slecht onderhouden stoffig zooitje. Tijdens mijn ontbijt zag ik een stel zenuwachtige mensen lopen , en wat blijkt: vandaag is het in Pakistan Mothers Day. Er was een bijeenkomst in een van de zalen van mijn hotel van moeders en zouden ook tv opnames zijn. Nu zie ik dat er een kamera ploeg de buitenkant van het hotel staat te filmen en zo ook mijn motor die voor het hotel stond. Ik snel naar mijn kamer om mijn fototoestel te halen. Toen ik weer beneden was stond er alleen nog een cameraman op mij te wachten en die wilde nog wel wat shots hebben dat ik bij de motor sta. Ik heb ook wat foto`s van hem terug gemaakt. En ongeveer een uurtje later zat heel die zaal vol met vrouwen en kinderen , nog niet zoveel vrouwen bij elkaar gezien, het is hier toch een mannenwereld. Daarna wilde ik Succur in, dat mocht niet, te gevaarlijk. Dus politie gebeld, komt er een grote vent, in het wit, op een brommer, zag er niet echt als politie uit, dus ik vraag dat, hij laat me twee grote pistolen zien, en er hangt er ook nog kleintje aan zijn enkels dus ik had genoeg bewijzen, Legitimeren was voor mij niet meer nodig. Ik achterop, en met hem ben ik op de meest mooie plekken geweest in Succur. Ik denk wel dat het een hoge piet was want iedere agent die we tegen kwamen sprong direct zo gauw dat die ons zag in de houding, en salueerde. Later begreep ik het wel want hij vertelde dat het leven duur was en zo, en vroeg me hem te helpen. Ik heb hem 1000 roepies gegeven(12 euro) voor die dag, en hij sprong een gat in de lucht van blijdschap. Hij was dus gewoon wat aan het bijbeunen. Lekkere rustige dag, eigenlijk te rustig, weinig gebeurt, dus weinig te vertellen

• 09 Mei 2011 - 19:53

Karen:

Ja ik heb die film van de bodyguard ook gezien, maar dat was dan een prettige combie! Je lijkt trouwens wel een filmster die moeten ook bewaking mee als ze gaan winkelen! Hihi......wees maar voorzichtig! Grtjs ka

• 09 Mei 2011 - 20:13

Paul:

Ja Piet, zo maak je nog eens wat mee.
    Wat een verhalen, schitterend!
    Kijk goed uit, en hou je motor recht.
    groeten, Paul

• 09 Mei 2011 - 20:35

Eddy:

Hoi Piet, ik lees je verhalen altijd met veel plezier, echt super !!!
    Jij maakt nog eens iets mee, geweldig !!
    Ben benieuwd naar je foto´s en filmpjes

• 11 Mei 2011 - 09:10

Pascalle:

He Piet toch nog een stukje thuis op 8 mei. In nl. was het ook moederdag....

Zie het trouwens al voor me twee hoge pieten op een witte brommer :-) Lekker rustig is natuurlijk ook wel eens fijn met al die avonturen