Dag 32 10 mei helemaal niks
Door: pietbruijs
Blijf op de hoogte en volg Piet
13 Mei 2011 | India, New Delhi
Multan
Niks gedaan dus niks gebeurt.
Vandaag heb ik er eens goed van genomen, want ik heb wat te vieren want de 10.000 km is vandaag gepasseerd. Ik zit Hotel Ramada, een mooi en net hotel, met een internet aansluiting, maar dat zullen jullie al gemerkt hebben. Lekker om mijn gemak weer genoten van jullie reacties op mij ervaringen, dat is altijd iets waar ik naar uitkijk, en geweldig veel plezier aan beleef. Vanmorgen wat foto´s gemaakt van een stel demonstrerende vrouwen, weggestuurd door de politie, dus ik heb er nog wat meer foto`s gemaakt als dat ik van plan was. Vandaag een wasje en plasje gedaan, ander luchtfilter voor de motor. De stad in geweest, mezelf eens lekker professioneel laten scheren want dat was nodig, ook al weer een week of twee geleden, en voor de rest niks, helemaal niks gedaan , ook geen rondleiding of zo. Hier in de beurt moet een barretje zijn, en dan ga ik, als ze het hebben een lekker biertje pakken, verdient, of niet, dat maakt niet uit. Ik ben alles al ingepakt, dus morgen 6.00 weg , naar Lahore, 350 km dat moet te doen zijn.